Svadbene torte

Došao je i taj dan – Vaše venčanje – najsrećniji dan u životu dvoje ljudi! Kruna svake svadbene ceremonije je svakako svadbena torta, te se bira s puno pažnje i ljubavi.

Kako se moda menja iz sezone u sezonu, tako i svadbene torte prate nove trendove.Tokom godina postale su prava mala umetnička dela kojima mladenci daju svoj pečat, a svaki detalj mora biti prilagođen celokupnom stilu svadbeneceremonije. Pustite mašti na volju…

Biće nam zadovoljstvo da zajedno osmislimo Vašu tortu iz snova, da zajedno odaberemo boje, cvetne aranžmane, figurice ili topere. A možete nam poslati sliku željene torte.

Izaberite prateće poslastice iz našeg svečanog programa, svadbeni cupcakes, cakepopse ili slatke poklončiće kojim ćete darovati svoje goste. Osim o dekoraciji, pri izboru svadbene torte treba voditi računa i o veličini torte. Uobičajeno je da svako od gostiju dobije svoje parče, te je veoma bitno da izaberete tortu koja je dovoljno velika za očekivani broj gostiju. U proseku treba računati 100gr-120gr torte po osobi. Ukoliko je ona jedini dezert na svadbi, preporuka je planirati i do 150gr po osobi.

Uz svadbenu tortu, zahvaljujući odabranim saradnicima, možemo vam ponuditi iznajmljivanje prelepe kupole za šampanjac, uz koju dobijate 5 boca šampanjca, voćnu ili cvetnu dekoraciju i čaše sa izgraviranim imenima.

Takodje nudimo Vam usluge organizacije venčanja, dekoraciju sale, šivenje venčanica i svečanih haljina, cvetne aranžmane kao i šminkanje za mladu. Poželjno je svadbenu tortu naručiti minimum mesec dana ranije, kako bi ste rezervisali željeni stalak. Cena svabenih torti se kreće od 1500 din-1700 din/ kg, u zavisnosti od tehnike dekoracije.

Cvetni aranžmani na torti, kao i figurice ne ulaze u težinu torte i dodatno se naplaćuju!
Pogledajte galeriju