Prijatelji

Tokom godina napravili smo stotine  svadbenih i rodjendanskih torti. Ukrasili ukusnim kolačima mnoge manifestacije i dogadjaje širom Srbije ali smo i stekli veliki broj prijatelja sa kojima i dan danas rado saradjujemo kako bi zajedno vama pružili sve potrebno za savršenu proslavu. Neke od naših prijatelja možete pogledati na strani prijatelji sajta. Sajtovi naših prijatelja, saradnika i kolega čiji sadržaj vam može biti od koristi.


FONTANA ZA ŠAMPANJAC

Izdavanje kupole za šampanjac, učinite vaš najradosniji dan svečanijim i spektakularijnim. Gratis dobijate 5 šampanjca, voćnu dekoraciju i izgravirane čaše sa imenima slavljenika ili mladenaca.

 

 

 

 


OKEAN – dečija igraonica

Znamo da je detinjstvo uzbudljivo i ispunjeno neverovatnim avanturama, zato smo tu da uveselimo vaše mališane i da vama pomognemo na najlepšem putovanju – roditeljstva. Brižljivo odabran tim igraonice Okean čine ljudi koji će ostvariti sve male i velike želje vaših mališana. Na raspolaganju smo vam kako bismo zajedno stvorili uspomene za pamćenje, ali smo tu i za uživanje u magičnim momentima svakodnevnice.

 


RESTORAN KUĆA

Dugogodišnje bogato iskustvo naših kuvara i osoblja najbolja je garancija kvaliteta naše usluge.TRADICIONALNA KUHINJA -Oslanjanje na tradicionalnu kuhinju sa ovih prostora budi u svima nama najlepša osećanja i našim čulima približava najdraže mirise i ukuse. KVALITETNE NAMIRNICE – Sve namirnice koje konzumirate u našem restoranu prošle su stroge provere i vrhunskog su kvaliteta i svežine

 

 

 


QUEENS IGRAONICA

SAMBA QUEENS je pravo mesto za nezaboravnu proslavu rođendana kojom će btiti oduševljeni i slavljenik i drugari. Organizujemo rođendane 1-8 godina. Nudimo Vam najbolje ketering kuće, slatke stolove i najlepšu dekoraciju.

Nudimo Vam veliki broj All inclusive paketa kao i disco proslave za decu stariju preko 8 godina!