O nama

Princess Andjela tortice je porodična, umetnička radionica za izradu svih vrsta torti, kolača i slanog koktel posluženja, kao i personalizovane party dekoracije.
Želite da obradujete svoje najdraže divnom tortom, da zadivite svoje goste ili samo da zadovoljite svoju čulo ukusa sitnim kolačima ili slanim posluženjem?

Želite da osim u izgledu uživaju i Vaša nepca? Mi smo tu za Vas!
Dovoljno je da pozovete na 064/114-99-85 i i 062/89-25-708 i mi ćemo se potruditi da ispunimo Vaše želje.
Nudimo Vam kvalitetne i ukusne torte, moderanog dizajna, ukusne i mirisne cupcakes, dekorativne cakepops-e, sitne kolače po tradicionalnim receptima, slani ketering, a sve od odabranih i najfinijih sastojaka, što osim raskošnog izgleda, daje ukus koji ćete dugo pamtiti.
Naše torte su mala umetnička dela kojima pristupamo sa ljubavlju i velikom pažnjom za svaki detalj, stoga je neophodno vreme da ih uradimo. Molimo Vas da svoju porudžbinu izvršite 7-10 dana ranije, a za mladenačke torte minimum mesec dana ranije, kako bi ste rezervisali željeni stalak.
Na teritoriji Beograda, dostava je besplatna za proizvode čija je vrednost veća od 4.000 dinara .Za isporuke manje vrednosti od 4000 din naplaćuje se dostava u iznosu od 500 dinara. Za relacije veće od 20 km od centra grada, dostava je po dogovoru.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *